opc_loader

Menu

Print deze pagina:

Hieronder vind je de algemene verkoop-,  leverings- en betalingsvoorwaarden van Creapatching BV of anders genoemd Creapatch.be, gevestigd te Neerijse en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer BE 0550.498.853

Op al onze strijkapplicaties zijn de volgende leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Algemeen:

Als je bij Creapatch.be strijkapplicaties bestelt, ga je akkoord met de bepalingen in deze Algemene voorwaarden.

Alle strijkapplicaties zijn uit voorraad leverbaar. Mocht het echter gebeuren dat een strijkapplicatie tijdelijk niet op voorraad is en dat dit niet gemeld staat op de website, dan word je hier onmiddellijk van op de hoogte gebracht per mail.

Prijzen en verzending:

Alle prijzen zijn in euro, inclusief 21% BTW.

Verzending is gratis voor orders vanaf 30euro.  Voor orders onder 30euro kost verzending 3euro.

Creapatch.be is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van de goederen tijdens verzending. 

Na een bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten.

Retours:

Creapatch.be doet er alles aan om je de strijkapplicatie in uitstekende staat te bezorgen. Mocht deze strijkapplicatie desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan moet je binnen de 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling per e-mail contact met ons opnemen.

Voor teruggave en/of omruilingen gelden de volgende voorwaarden: Je stuurt Creapatch.be voorafgaand een email via info@creapatch.be met daarin vermeld de strijkapplicaties die je wil omruilen/teruggeven, je naam, woonplaats, rekeningnummer en de reden. Je stuurt de ongebruikte strijkapplicatie in de originele verpakking op naar Creapatch.be, Grote Puystraat 5, 3040 Neerijse, België. Dit is op je kosten en verantwoordelijkheid. Wij zullen het aankoopbedrag (zonder de gemaakte verzendkosten) binnen 14 werkdagen na ontvangst van de strijkapplicatie op je rekening terugstorten.

Creapatch.be behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in de originele verpakking zijn teruggezonden. Wanneer het gaat om een fabricagefout wordt het product kosteloos omgeruild.

Indien je een verkeerde bestelling hebt ontvangen zal Creapatch.be dit zo snel mogelijk rechtzetten en de juiste bestelling verzenden. De verzendkosten worden in dat geval betaald door Creapatch.be.

Persoonsgegevens:

Alle persoonsgegevens worden alleen door Creapatch.be gebruikt, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en levering  van de bestelling. Ze zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld. Je kan je gegevens ten alle tijde corrigeren of verwijderen door een e-mail te sturen naar info@creapatch.be

Aansprakelijkheid:

De aangegeven maten zijn bij benadering en kunnen enkele millimeters afwijken.

Creapatch.be kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte strijkapplicaties. Pas dus op met een heet strijkijzer!

Creapatch.be aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site.

Creapatch.be kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor (kleur)afwijkingen ten gevolge van het feit dat de kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren van de artikelen. Elk beeldscherm heeft namelijk andere kleurinstellingen. Creapatch.be probeert de strijkapplicaties zo correct mogelijk te beschrijven en af te beelden.

Ondanks de uitstekende kwaliteit van de strijkapplicaties, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden worden voor de kwaliteit van het aanbrengen van strijkapplicaties.

Creapatch.be ziet graag tevreden klanten. Mocht je vragen of klachten hebben over de strijkapplicaties , dan worden wij daar graag per e-mail van op de hoogte gebracht. Heb je iets leuks te melden, dan horen wij dat natuurlijk ook graag!

Copyright:

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Creapatch.be