opc_loader

Beste bezoeker,

Welkom bij creapatch.be, onze klein-maar-fijne webshop met kleurrijke & kwalitatieve strijkapplicaties van eigen design!  

Onze missie: de broeken & shirts van je kinderen nieuw leven inblazen door een creatieve en budgetvriendelijke oplossing te bieden voor gaatjes of vlekken.  Daarnaast willen we recyclage & duurzaamheid bevorderen, want het maken van nieuwe kleding heeft vaak een hoge ecologische voetafdruk.

Naast snelle levering aan huis en eigen design, bieden we strijkapplicaties van uitstekende kwaliteit. De patchen zijn één voor één met zorg geborduurd, hechten zich makkelijk en duurzaam aan katoenen kledingstukken. En, ze zijn wasbestendig tot 40 graden.

Onze zoon, die de kunst bezit om op z’n knieën te glijden op de speelplaats na elke goal,  is een constante inspiratiebron.  Hij stelt onze strijkapplicaties flink op proef en dus hebben we hem benoemd tot ‘quality manager’.

Wij zijn erg benieuwd naar je reacties.  Je kan een bericht nalaten in ons gastenboek en voor vragen kan je op volgend adres terecht:  info@creapatch.be

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe collecties, aanbiedingen en upcycle tips, volg ons dan op Pinterest of neem in kijkje achter de schermen op Instagram.

Heb je een winkel of webshop en wil je Creapatch strijkapplicaties zelf verkopen? Dat kan! Stuur dan een mailtje met je aanvraag naar : info@creapatch.be

Veel plezier gewenst, en alvast bedankt voor je vertrouwen,

William, Ilse en Michiel Desmet,

Oprichter  van BVBA Creapatching, Vriendschapsstraat 35, 3090 Overijse

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.