opc_loader

MenuONS VERHAAL

 

Welkom bij creapatch.be, onze klein-maar-fijne webshop voor kwalitatieve & kleurrijke strijkapplicaties van eigen design.
 

Onze missie: Kleur en goed humeur brengen én recyclage en duurzaamheid bevorderen!  


 

Blaas dus nieuw leven in de broeken & shirts van je kinderen met onze creatieve en budgetvriendelijke oplossing voor gaatjes of vlekken. Onze patches zijn met zorg geborduurd, hechten zich makkelijk en langdurig aan katoenen kledingstukken en zijn wasbestendig tot 40 graden.

Onze zoon, die de kunst bezat om op z’n knieën te glijden op de speelplaats na elke goal,  was onze inspiratiebron voor de webshop.  Hij stelt nog steeds onze strijkapplicaties flink op proef en dus hebben we hem benoemd tot ‘quality manager’ van creapatch.be.  

Daarnaast brengen we een beperkte reeks zachte mousseline bio-katoen baby artikelen uit, in oerdegelijk materiaal en met verzorgde borduursels. Kortom, gemaakt om lang mee te gaan.  Zo helpen we mee aan een duurzamere kijk op textiel, en verlagen we onze ecologische voetafdruk.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe collecties, volg ons dan op Pinterest of Instagram. Of neem een kijkje achter de schermen en lees onze blog voor upcycle tips.
 

Wil je een unieke patch laten maken voor je jeugdbeweging, vereniging of bedrijf? 

Dat kan! Stuur dan een mailtje via ons contact formulier.


Veel plezier gewenst, en alvast bedankt voor je vertrouwen,

 

William, Ilse en Michiel Desmet