opc_loader

Verspreid de liefde!

DIY Lantern

Wat betekent Valentijnsdag voor jou? Zijn het de geschenken die je ontvangt tijdens deze dag, de liefdesverklaringen die je ontvangt via social media of via een kaartje of betekent Valentijnsdag meer voor jou? Je kunt Valentijnsdag gebruiken als een dag waarin je je liefde voor  je partners, ouders, kinderen, teamgenoten, collega’s, leraren en zelfs babysitters kunt tonen!

Hoe je dit kunt doen? Je kunt de liefde verspreiden door middel van oprechte gebaren zoals; een omhelzing, een gebakje, een bloemetje of een mooi zelfgemaakt geschenk, zoals de onderstaande Valentijns DIY.

Een leuk Valentijn DIY projectje die je zou kunnen maken voor jezelf of voor degene waarvan je houdt, is deze leuke hartjes lantaarn. Je hebt er niet veel voor nodig. Alleen een lege blik, een hamer en nagel, verf en 30 minuutjes van je tijd!

1. Vul een leeg blik met water en steek het in de diepvries voor een  nachtje
2. Maak een patroon (ik maakte een hartje) en wikkel het om het blik.
3. Sla met hamer en nagel de gaatjes in.
4. Verf het blik met een spuitbus en zet er een theelichtje in.
5. Geef de DIY als een cadeau aan jezelf of aan degenen waarvan je houdt.

Hoewel Valentijnsdag een dag is om liefde te delen, is het belangrijk om van onszelf en anderen te houden elke dag van het jaar! Dus zorg goed voor jezelf en je naasten, geef ze de aandacht die ze verdienen door een lief woordje of gebaar. En maak er een gezellige boel van!

_______

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Babysits, dé babysit community van België. Ben je nog op zoek naar een babysitter? Neem dan snel een kijkje op Babysits.be en vergeet de Valentijnskorting: VDAY14 niet te gebruiken tussen 8 en 15 februari 2020, zodat je 14% korting krijgt op je premium account! 

_______

Fijne Valentijnsdag en veel knutsel plezier gewenst!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.